Main Content

La traducción de esta página aún no se ha actualizado a la versión más reciente. Haga clic aquí para ver la última versión en inglés.

Funciones aproximadas con tablas de búsqueda

Crear y optimizar tablas de búsqueda de funciones en Simulink®

Con Lookup Table Optimizer, puede generar tablas de búsqueda más eficientes para la memoria que aproximen funciones, subsistemas y bloques. También se puede utilizar para optimizar un bloque Lookup Table existente.

Apps

Lookup Table OptimizerOptimize existing lookup table or approximate function with lookup table

Clases

FunctionApproximation.Problem Object defining the function to approximate, or the lookup table to optimize
FunctionApproximation.Options Specify additional options to use with FunctionApproximation.Problem object
FunctionApproximation.LUTSolutionOptimized lookup table data or lookup table data approximating a math function
FunctionApproximation.LUTMemoryUsageCalculatorCalculate memory used by lookup table blocks in a system
FunctionApproximation.TransformFunctionObject defining transform function to approximate (desde R2023a)

Objetos

LUTCompressionResultOptimized lookup table data for all Lookup Table blocks in a system (desde R2020a)

Funciones

FunctionApproximation.compressLookupTablesCompress all Lookup Table blocks in a system (desde R2020a)
coder.approximationCreate function replacement configuration object
DataTypeWorkflow.findDecoupledSubsystemsGet a list of subsystems to replace with an approximation

Temas